Experter På Värmepump i Ängelholm

Är du i behov av en ny värmepump i Ängelholm? Inga problem, vi hjälper dig med allt från installation till inköp. Eftersom vi är behöriga återförsäljare av Thermia Värmepumpar och har ett nära samarbete med företaget, kan vi erbjuda denna tjänst till förmånliga priser för dig som kund hos oss.  

Har du redan en värmepump och behöver hjälp med service och reperation? Inga problem det heller. Vårt team har lång erfarenhet av allt som har med värmepumpar att göra. När något inte fungerar som det ska lagar vi det så att du kan komma tillbaka till ett hem med en perfekt och balanserad temperatur så snabbt som möjligt. 

Vilken värmepump passar bäst?

Som konsument kan det vara svårt att veta vilken typ av värmepump som är det bästa valet för dig. Vi jobbar med de flesta olika typer och kan erbjuda kostnadsfri rådgivning och hjälpa dig till det perfekta valet för dig.

Luft-vattenvärmepump i Ängelholm

En luft-vattenvärmepump fungerar genom att den hämtar värme från luften utomhus. Till skillnad från en luft-luftvärmepump för den sedan över värmen till ett vattenburet uppvärmningssystem inne i huset. Denna typ av värmepump kan användas både som en primär och sekundär värmekälla för ditt hus och är en smart investering som kan ge en stor besparing över tid. Samtidigt är den relativt billig att köpa jämfört med andra typer av värmepumpar. En luft-vattenvärmepump passar mycket bra i Ängelholm under hela året och det blir väldigt sällan så kallt att den inte kan värma upp ditt hus. Under extremt kyliga dagar finns det en inbyggd elpatron som kan ge extra kraft om det behövs.

Frånluftsvärmepump i Ängelholm

En frånluftsvärmepump är en typ av värmepump som ofta används i nyare hus och fastigheter. De fungerar som så att de återanvänder den förbrukade luften inne i huset som sedan tas till vara på och sprids genom husets vattenburna uppvärmningssystem. De kan också användas för tappvarmvatten. En frånluftsvärmepump kräver mer energi ju kallare det är, men tack vare Ängelholms milda klimat passar denna typ av värmepump väldigt bra. För äldre hus brukar vi dock istället rekommendera en luft-vattenvärmepump.

Luft-luftvärmepump i Ängeholm

En stor fördel med en luft-luftvärmepump är att det är en relativt liten investering jämfört med alla andra värmepumpar. Den passar i nästan alla hus och fastigheter och är ett särskilt bra alternativ i Ängelholm med det milda kustklimatet, vilket kan göra besparingen stor. En luft-luftvärmepump fungerar genom att den hämtar värme från luften utomhus, som sedan komprimeras och sprids inne i huset. För att garantera att du har tillräckligt med värme även de kallaste dagarna under vintern är det dock rekommenderat att även ha en annan värmekälla i kombination till din luft-luftvärmepump.

Vi har under många år utfört allt från installation till reperation och service av värmepumpar för många nöjda kunder i Ängelholm och resten av nordvästra Skåne. Som kund hos oss får du ta del av vår kunskap och våra kunniga rådgivare hjälper dig hitta det absolut bästa alternativet för dig och ditt hus.

Vilken värmepump i Ängelholm som är bäst för just dig och ditt hus beror på en rad olika faktorer. Genom att höra av dig till oss får du personlig rådgivning där våra kunniga specialister gör en bedömning av vilket alternativ som passar bäst för dig och ditt hus samt hur mycket det skulle kosta. Beroende på ditt hus och dess omständigheter är det möjligt att en luftvärmepump är det bästa alternativet, eller kanske till och med en luft luft värmepump eller luft vatten värmepump. Vi tar hänsyn till dessa unika omständigheter och ser till att ta fram den bästa passande lösningen.

Vår rådgivning är naturligtvis helt utan kostnad för dig. Hos oss kan du räkna med de bästa priserna då vi länga arbetat nära med de ledande leverantörerna i värmepumpsbranschen. Övriga värmepumpar vi arbetar med inkluderar markvärmepumpar och bergvärmepumpar.

Oavsett vilken typ av värmepump du är intresserad av är vårt mål alltid detsamma – att du som kund hos oss ska bli så nöjd som möjligt med vårt resultat. Om detta innebär att ge dig det lilla extra så gör vi det gärna. Vi lyssnar till dina önskemål och vi tar stort ansvar i att hitta den bästa helhetslösningen för dig. Vi strävar alltid efter att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering, oavsett om du väljer att vända dig till oss eller någon annan efter vår rådgivning. 

Förutom i Ängelholm erbjuder vi även service och installation av värmepump i Höganäs, Klippan, Helsingborg och andra närliggande områden. Vi kan även hjälpa till med inköp av reservdelar och reparationer

Vad är fördelen med en värmepump?

Värmepump Ängelholm

Att använda en värmepump som uppvärmingsalternativ innebär många fördelar för dig och din familj. Här kommer några av dem:

  1. Du sparar pengar

Vid installation av en värmepump får du ROT-avdrag på hela 30% av arbetskostnaden. Det betyder att priset för arbetskostnaden skattereduceras med nästan en tredjedel. Inte bara sparar du pengar med ROT-avdraget – efter det att installationen är färdig kommer du börja spara pengar på riktigt. Våra kunder ser ofta en minskad kostnad på flera tusen kronor i månaden efter byte till en av våra effektiva värmepumpar, vilket gör det till en väldigt smart investering ur ett ekonomiskt och långsiktigt perspektiv. 

2. Bra för miljön

Vill du ha en positiv påverkan på miljön och för våra kommande generationer? Vill du slippa värme upp ditt hus med olja och andra fossila bränslen som du vet har en negativ påverkan på miljön? Med en värmepump är detta en möjlighet utan att behöva offra prestanda eller att det innebär en högre kostnad för dig. En värmepump utnyttjar naturlig värme som redan finns tillgänglig, vare sig det är från luften eller vattnet i form av en luftvärmepump, luft luft värmepump eller luft vatten värmepump. Detta gör det till ett väldigt miljövänlig lösning oavsett vilket alternativ du väljer. 

3. Det finns många olika alternativ

Som vi nämnde tidigare så finns det många olika alternativ för dig som kund. När du ber om en kostnadsfri offert från oss så tar vi reda på hur vi bäst kan använda de förutsättningar som är unika för ditt hus. På så sätt kan vi hitta en lösning som tar tillvara på den naturliga energin runt ditt hus, vare sig det är genom en luftvärmepump, luft luft värmepump, luft vatten värmepump eller någon annat av våra värmepumpar.

 

En värmepumpservice i Ängelholm för både företag och privatpersoner

Vi har lång erfarenhet av installation av värmepump och värmepumpservice för både privatpersoner, kommuner och företag i olika storlekar i Ängelholm och nordvästra Skåne. Oavsett dina behov är chanserna goda att vi kan erbjuda en lösning som passar dig alldeles utmärkt.

Letar du efter en komplett lösning för din villa eller för ditt företag? Eller behöver du hjälp med din nuvarande värmepump? I vilket fall har du kommit helt rätt. Hos oss kan du alltid räkna med samma professionella service och trevliga bemötande oavsett ditt projekt, litet som stort. 

Kontakta oss idag och sätt bollen i rullning mot din nya värmepump i Ängelholm!

Gratis Offert

Kom igång idag och få svar inom 24 timmar (oftast snabbare)

Våra Tjänster

Ängelholm VVS