Professionella & Kompletta Badrumsrenoveringar I Ängelholm

Planerar du en badrumsrenovering i Ängelholm? Då har du kommit helt rätt. Ängelholm VVS har utfört kompletta badrumsrenoveringar för nöjda Ängelholmsbor under många år. Vårt team är certifierade och innehar samtliga nödvändiga tillstånd för att arbeta i våtutrymmen. Du kan därför känna dig helt trygg i att lämna över ansvaret till oss.

På grund av vår breda expertis kan vi ta hand om allt som krävs för ett komplett badrum inklusive nödvändiga rörarbeten, kakelsättning och belysning. Vi använder endast kvalitetsmaterial som vi köper in från våra leverantörer till bästa pris. Kontakta vårt team av badrumsspecialister och få en kostnadsfri offert eller gratis rådgivning idag.

Stegen mot ditt drömbadrum

Vi vet att en badrumsrenovering är ett viktigt projekt för varje villaägare i Ängelholm. Det är utan tvekan ett av de viktigaste rummen i huset och ett som har potentialen att höja värdet på ditt hus. Det är därför väldigt viktigt att hela processen från start till slut går rätt till.

Vi lyssnar till dina önskemål och för oss är det viktigt att slutresultatet blir precis som du tänkt dig. En tydlig kommunikation genom hela processen är därför av ytterst vikt. Vi strävar mot att göra processen mot ditt nya badrum så enkel och smidig som möjligt för dig som kund hos oss. Processen går till så här:

 1. Du begär en kostnadsfri offert
 2. Ett personligt möte med vårt team där vi diskuterar projektets detaljer
 3. Vi ger dig en detaljerad offert
 4. Överenskommelse och ett tydligt, skriftligt avtal
 5. Våra badrumsspecialister börjar planeringen 
 6. Renoveringsstart
 7. En genomgång 
 8. En besiktning av badrummet görs  

Fördelar med att välja Ängelholm VVS

Att anlita oss innebär en rad med fördelar som det är svårt att hitta någon annanstans. 

 • Omfattande erfarenhet av badrumsrenovering i Ängelholm med omnejd
 • En komplett service, dvs vi tar hand om alla moment som behövs genomföras i processen mot ditt nya badrum. Du kan exempelvis kombinera din renovering med installation av värmepump.
 • Prisvärdhet. På grund av vår erfarenhet i branschen och nära samarbete med de ledande leverantörerna kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser
 • Vårt team har alla nödvändiga tillstånd och kvalifikationer för arbete i våtrum
 • Kvalitet. Vi använder endast kvalitetsmaterial med hög efterfrågan och vi utför alla projekt med samma noggrannhet och kärlek som om det vore vårt eget badrum
 • Vi ser till att din wc är i funktion under hela renoveringsprocessen
 • Transparens. Vi är ett företag som håller vad vi lovar och för oss är en tydlig kommunikation under hela processen a och o

Våra priser

Eftersom varje projekt är unikt är det svårt att säga ett standardpris som gäller för alla renoveringar. Det som vi däremot vet är att våra priser är konkurrenskraftiga och rimliga och vi försöker aldrig sälja dig något extra som du inte behöver. När du kontaktar oss för en kostnadsfri offert så får du alltid ett genomtänkt och rimligt prisförslag utan några dolda avgifter.