Ett Team Av Professionella Rörmokare I Ängelholm Med Bred Kompetens

Vårt erfarna och professionella team av pålitliga rörmokare i Ängelholm och närliggande områden i nordvästra Skåne löser enkelt och smidigt dina rörproblem.   Oavsett ditt projekt kan du vara säker på ett trevligt bemötande och en enastående service från vårt team av erfarna VVS-specialister.

Vi vet att din tid är värdefull

Vi vet att din tid är värdefull och att det är viktigt att snabbt hitta en pålitlig rörmokare som kan hjälpa till när det krisar. Rör och avlopp är något som de flesta av oss tar för givet när det fungerar, men som vänder upp och ner på vardagen när det krånglar. Vi förstår vikten av att snabbt kunna fixa röran och komma tillbaka till en normal vardag. Därför erbjuder vi en lokal och effektiv service som är så snabb och smidig som möjligt för dig som kund.

En komplett helhetslösning

Medan en hel del företag väljer att specialisera sig på det ena eller det andra, vare sig det är värmesystem, ventilation eller något annat strävar vi på Ängelholm VVS att erbjuda våra kunder en komplett helhetslösning. Vi vill ge dig tryggheten av att kunna vända sig till oss inte bara när det krisar med rör, utan för mycket mer än så. 

Vi arbetar med både privatpersoner och företag, men oavsett ditt projekt så kan du vara säker på samma goda service från vårt team av kunniga rörmokare. Du kan vara säker på att vi tar oss an ditt projekt, litet som stort med samma entusiasm. 

Vi erbjuder ett stort utbud av VVS tjänster som bland annat inkluderar: 

Vi har lång erfarenhet av installation, reperation och service av värmepumpar och andra värmesystem.  På grund av vår långa erfarenhet och nära samarbete med de ledande leverantörerna i branschen kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra tjänster. Oavsett ditt projekt så använder vi enbart kvalitetssäkrade produkter för att uppnå bästa möjliga resultat. 

För att slippa anlita ett flertal aktörer för ditt projekt går det utmärkt att kombinera flera av våra tjänster i samma projekt, exempelvis en komplett badrumsrenovering med rörarbeten. Vårt team har en bred kompetens inom bygg, VVS och mark.


Kontakta oss idag för en 
kostnadsfri offert eller genom vårt kontaktformulär vid andra frågor eller funderingar. Vi ser fram mot att höra från dig. Välkommen!

Vad är skillnaden mellan en rörmokare och VVS-montör?

Letar du efter ett företag som erbjuder rörarbeten, värmesystem eller någon annan VVS-tjänst, men är inte säker på vad du bör leta efter? För att göra det extra förvirrande kallar sig en del aktörer sig för rörmokare medan andra kallar sig för VVS-montörer. Men vad är egentligen skillnaden?

Sanningen är att de betyder exakt samma sak. Rörmokare är vad man i vardagligt tal kallar VVS-montörer. Vårt team av rörexperter erbjuder installationer, service och reperationer. Hör av dig idag och ta del av vår expertis så att du får en bättre bild av hur vi kan hjälpa just dig!